3D COM SERV SRL - Comerciant
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Marcel Sandru
Adresa :
Parcul Industrial Mures - Vidrasau
Cod postal :
540455
Oras :
Targu-Mures
Tara :
Romania
Telefon :
0758 644 761
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Povestea GRENKE a inceput in sudul Germaniei, in orasul Baden-Baden. La acel moment, anul 1978, Wolfgang Grenke a vazut o piata neexploatata in zona leasing-ului de echipamente IT, de birou si de comunicatii si a fondat afacerea. De atunci, am crescut intr-un grup de companii care ofera servicii de leasing, inchiriere, bancare si factoring la nivel European.


Leasingul ramane insa principalul serviciu oferit, GRENKE fiind liderul de piata in zona de small-ticket IT. Motivul este simplu. Stim ce este important pentru companiile mici si mijlocii - consilierea si asistenta personala, modelele de finantare adaptate nevoilor reale ale IMM-urilor si procese si proceduri dezvoltate astfel incat contractele chiar mici si foarte mici sunt tratate eficient. Aceste principii de baza au reprezentat filosofia companiei noastre inca de la inceputurile sale, ne-au dat avantajele noastre competitive si vor continua sa conducă Grupul GRENKE in viitor. Fie ca este vorba de leasing, inchiriere, servicii bancare sau factoring - ne-am angajat sa sprijinim IMM-urile.


Vom recompensa intotdeauna increderea clientilor in noi prin servicii excelente. Vom fi acolo ori de cate ori si oriunde veti avea nevoie de noi - in intreaga Europa.
.

 

Pagini de prezentare
» Clenti
» Produse si servicii
» Inchiriere
» Servivcii
» Intrebari frecvente
» Parteneri
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate