Grigorescu Irinel - Oferte Constructii, Prestari servicii

Bucuresti si judetele limitrofe adaugat la data de 14-10-2014, Numar anunt: 32443

RON
Grigorescu Irinel - Oferte Constructii, Prestari servicii
14-10-2014 Bucuresti si judetele limitrofe


  GRIGORESCU IRINEL – OFERTE CONSTRUCTII PRESTARI SERVICII

  1. ►►►Gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare.

  S.C. din Bucuresti executam urmatoarele lucrari TOTAL AUTORIZATE, de la proiectare la receptie:
  - instalatii de gaze pentru case, vile si apartamente, coloane de gaze, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze;
  - instalatii termice furnizam si instalam centrale si calorifere pentru apartamente, pentru case/vile, centrale de bloc, de cartier,boilere etc.;
  - instalatii sanitare furnizam si instalam obiectele sanitare, executam retelele interioare de apa si de scurgere la canalizare in cladiri de orice marime;
  - climatizarea oricaror tipuri de incinte sau cladiri furnizam si instalam aparate de aer conditionat in apartamente, case/vile, spatii comerciale, industriale etc.; pentru cladirile mari putem sa furnizam si sa instalam aparate complexe, de ex. chillere cu ventilconvectoare.
  Lucram in Bucuresti si limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent  2. ►►► Canalizare, vopsire, instalatii electrice.

  S.C. executam in Bucuresti si zona limitrofa urmatoarele tipuri de lucrari:
  - canalizare retele stradale, interioare, industriale, camine, racordarea/bransarea cladirilor la reteaua publica de canalizare etc.;
  - retele stradale si interioare pentru apa rece;
  - protectie anticoroziva, vopsire – suprafete mari, conducte etc.;
  - instalatii electrice.
  Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent  3. ►►►Deratizare Dezinsectie Dezinfectie.

  S.C. din Bucuresti executam lucrari autorizate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie; folosim substante si produse avizate de institutiile abilitate; eficienta acestor produse este maxima. Executam numai LUCRARI MARI in Bucuresti si limitrof. Lucrarile pot fi ocazionale sau pe baza de contract cu repetare la intervalele de timp si pe perioada dorite de client. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent

  4. ►►►Proiectare constructii civile şi industriale.

  Firma de arhitectura din Bucuresti elaboram pentru Bucuresti si pentru tara proiecte de orice complexitate in domeniile: - constructii civile cladiri de birouri, case, vile, spitale etc.etc.etc.; - constructii industriale pentru orice gen de activitate; asiguram inclusiv proiectarea tuturor tipurilor de instalatii si a amenajarilor interioare. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent  5. ►►► Amenajari interioare A-Z.

  S.C. executam lucrari de amenajari interioare in Bucuresti si zona limitrofa gresie, faianta, tencuieli, glet, zugraveli, parchet, pavaje, placare cu piatra, rigips, tavan fals, partitii, sapa etc. etc. etc.. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent


  6. ►►►Cablare in constructii.

  S.C. executam lucrari de cablare in constructii, incinte si spatii exterioare in Bucuresti si limitrof. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent


  7. ►►►Executam curatenie profesionala.

  S.C. din Bucuresti executam LUCRARI MARI de curatenie profesionala in Bucuresti si limitrof. Folosim echipament si produse performante, respectam termenele si standardele de calitate. Lucrarile pot fi ocazionale dar si pe baza de contract cu repetare la intervalele de timp si pe perioada dorite de client. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent  8. ►►►Casute de vacanta, casute simple, casute caini .

  S.C. producem: 1 casute de vacanta orice cantitate locuibile in orice anotimp cu deviz dupa proiectul/cerintele clientului 2 casute simple din lemn orice cantitate intocmim deviz conform cerintelor clientului; 3 casute pentru caini - loturi de minim 20 de bucati intocmim deviz conform cerintelor clientului. Lucram pentru Bucuresti si judetele limitrofe. Lucram si pentru export. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent

  9. ►►►Construim case.

  S.C. construim case la cheie sau la rosu. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent  10. ►►►Confectii metalice fier forjat.

  S.C. producem si montam confectii metalice din fier forjat porti, garduri, grilaje, gratii etc. etc. etc.. Lucram pentru Bucuresti si zona limitrofa in functie de marimea lucrarii. Asiguram transport si montaj. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent

  11. ►►►Realizam pavaj cu pavele placare cu piatra.


  S.C. realizam pavaje din pavele de orice tip precum si placare cu piatra pe orice suprafete. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa in functie de marimea lucrarii. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent
  12. ►►►Construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni

  S.C. construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni, la cheie. Intocmim deviz conform cerintelor clientului. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent
  13. ►►►Renovam apartamente in Bucuresti.

  Totul conform cerintelor clientului amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica, termopanul/tamplaria din lemn, aerul conditionat etc.. La solicitare putem realiza in mod AUTORIZAT, proiectare si executie separatia de gaze coloana de gaze a blocului, instalatia interioara de gaze a apartamentului, instalarea centralei de apartament si a caloriferelor. Lucrarile sunt executate cu respectarea termenelor si cu consultarea permanenta a clientului.
  Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent
  14. ►►►Renovam case/vile in Bucuresti.

  Lucram constiincios, utilizand materiale de calitate. Respectam termenele. Renovam TOT ceea ce exista in constructia unei case/vile consolidarea casei/vilei-daca este cazul, amenajarile exterioare, acoperisul, amenajarile interioare, termopanul/tamplaria din lemn, toate tipurile de instalatii. La solicitare instalam aer conditionat, centrala termica si caloriferele totul AUTORIZAT, de la proiectare la receptie. Putem executa si instalatia de gaze autorizat de la proiectare la receptie, precum si termoizolatia. Consultam permanent clientul pentru ca lucrarile sa fie asa cum isi doreste acesta. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent  15. ►►►Construim vile, hoteluri, pensiuni.

  S.C. construim vile, minihoteluri, hoteluri, pensiuni la cheie in Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent


  16. ►►►Hidroizolatii Termosistem.

  S.C. executam lucrari medii si mari:
  1. Hidroizolatii - pentru case, vile, hoteluri, cabane, blocuri, hale industriale, depozite, unitati agrozootehnice, sali de sport si orice alt tip de cladire careia doriti sa-i mentineti sanatatea;
  2. Termosistem - pentru tipurile de constructii enumerate la hidroizolatii, daca doriti sa economisiti energie si sa obtineti un confort sporit.
  Primim comenzi din Bucuresti si limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent
  17. ►►► Automatizari, sisteme de securitate, eco-energie, productie publicitara.

  S.C. din Ploiesti executam lucrari in Prahova si judetele limitrofe in domeniile urmatoare:
  a. Automatizari casnice si industriale furnizam si instalam:
  - sisteme de control acces - cu si fara pontaj/evidenta - restrictionari acces institutii, spatii,
  automatizari porti si spatii cu destinatie speciala - bariere, stalpi incastrabili in caile de acces, turnicheti, etc.
  -interfonie, videointerfonie, telefonie – centrale telefonice, cablare in constructii, incinte si exterioare
  - sisteme de sonorizare-mall, institutii publice, institutii administrative
  - sisteme de reglaj si monitorizare temperatura, umiditate, alti parametri la cererea beneficiarului
  b. Sisteme de securitate furnizam si instalam:
  - sisteme de alarma / sisteme de supraveghere video profesionale / sisteme de securitate PSI
  - sisteme de gestionare si transmitere a datelor –GSM
  - sisteme de monitorizare cu aplicatie civila si industriala-sisteme de iluminat
  c. ECO-ENERGIE furnizam si instalam:
  - Surse de iluminat ecologice - aplicatiile LED
  - Panouri fotovoltaice, convertizoare 12-220 V/300W- 4KW
  - Sisteme de reglaj a tensiunii automate pentru valorile standardizate
  d. Productie publicitara: Realizam creatie Brand-uri si LOGO-uri, casete si panouri / totemuri / autocolante /print / reclame mecanotronice, sisteme de publicitate audio-LOGORING.
  Reprezentant zonal pentru : CIA, ELVOX Italia / CROW Israel/ GRASSLIN / SMART CANADA / KRAMER etc. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent

  18. ►►► Renovam/amenajam: sedii de banci, de firme, mall-uri, spatii comerciale etc.


  S.C. renovam/amenajam sedii de banci, sedii de firme, mall-uri, hoteluri, cazinouri, cluburi, discoteci, pensiuni, unitati medicale, scoli, depozite, spatii comerciale cu profil alimentar, nealimentar sau special, orice alt spatiu in care se desfasoara o activitate economica sau de orice alta natura.
  Munca noastra se refera la:
  - consolidarea cladirii daca este cazul – orice fel de cladire si indiferent de marimea ei;
  - amenajarile exterioare: acoperis, hidroizolatii, termosistem, zidarie, pavaj, placare cu piatra, gard din fier forjat sau gard din zid + fier forjat etc.
  - amenajarile interioare: rigips, tavan fals, partitii, placare cu gresie, faianta, piatra, zugraveli etc.
  - instalatii: refacerea sau construirea instalatiei de incalzire centrala termica cu calorifere sau alimentare de la reteaua termica a localitatii, refacerea sau construirea retelei de alimentare cu apa rece si calda, refacerea sau construirea instalatiei sanitare, refacerea sau construirea instalatiei electrice;
  - climatizare: instalarea aparatelor de aer conditionat sau a altor aparate mai complexe de ex. chillere;
  - curatenia dupa constructor;
  - instalarea de sisteme de control acces cu si fara pontaj, restrictionari acces bariere, stalpi incastrabili, turnicheti, sisteme de sonorizare, sisteme de alarma supraveghere ÅŸi PSI
  - daca este cazul executam autorizat orice lucrare din domeniul gazelor naturale de la proiectare la receptie;
  Lucram pentru Bucuresti si limitrof . Puteti opta pentru toate serviciile de mai sus sau pentru o parte dintre ele. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
  Anuntul este valabil permanent

  19. ►►► Construim camping-uri.

  S.C. construim casute pentru camping conform cerintelor clientului in ceea ce priveste: materialul, dimensiunile, compartimentarea, izolatia termica, compatibilitatea cu racordarea la utilitati, alte dotari. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Asiguram confectionarea, transportul si amplasarea. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent


  20. ►►► Construim ferme resedinta + anexe.

  S.C. CONSTRUIM FERME LA CHEIE resedinta + foisor + garaje + crama si/sau pivnita + grajduri + depozite pentru hrana animalelor/pasarilor + casuta pentru angajatii permanenti + imprejmuirea sediului si/sau a intregului domeniu + instalatii/utilitati + cai de acces + alte lucrari dorite de proprietar. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  21. ►►► Construim gard monumental.

  S.C. construim gard monumental din caramida sau din BCA, cu fundatie, cu porti din fier forjat, pentru imprejmuirea vilelor, caselor, terenurilor. Construim si gard din azbociment. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa in functie de marimea lucrarii. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent
  22. ►►► Construim blocuri.

  S.C. CONSTRUIM BLOCURI LA CHEIE conform proiectului, pentru diferite destinatii:
  - sedii de firme;
  - birouri pentru inchiriere;
  - clinici medicale/cabinete medicale/spitale/scoli;
  - spatii comerciale;
  - cazinouri, cluburi;
  - locuinte;
  - oricare alta destinatie.
  Lucram pentru Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  23. ►►► Construim cazinouri, cluburi, sali de festivitati, discoteci etc.

  S.C. CONSTRUIM LA CHEIE: cazinouri, cluburi, discoteci, restaurante, sali de festivitati si orice alte cladiri destinate jocurilor de noroc, intrunirilor si divertismentului/festivitatilor. Construim conform proiectului cladiri mai mici, mai mari, foarte mari, numai parter sau parter + etaje, cu subsol pentru garaje sau nu etc., etc., etc.. Lucram in Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  24. ►►► Construim cladiri pentru invatamant/educatie.

  S.C. CONSTRUIM LA CHEIE pentru invatamant/educatie conform proiect:
  - cladiri pentru facultati/universitati stil bloc cu numar variabil de etaje sau orice alt tip de cladire conform proiectului – cu amfiteatre, sali de curs etc. etc. etc.;
  - cladiri pentru scoli/licee orice tip de cladire – stil bloc sau altfel - conform proiectului;
  - cladiri pentru gradinite orice tip de cladire conform proiectului.
  Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa.
  Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  25. ►►► Construim depozite.

  S.C. CONSTRUIM DEPOZITE LA CHEIE conform proiect pentru orice destinatie. La construire folosim panourile sandwich pe structura metalica. Putem utiliza si caramida sau BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile si climatizarea cerute conform specificului depozitului produse nealimentare, produse alimentare, medicamente etc.. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  26. ►►► Construim hale industriale.

  S.C. CONSTRUIM HALE INDUSTRIALE LA CHEIE conform proiect din panouri sandwich si structura metalica. Putem utiliza si caramida sau BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile si climatizarea impuse de specificul activitatii care se va desfasura in hala respectiva. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  27. ►►► Construim showroom-uri auto, service-uri auto, spalatorii auto.

  S.C. CONSTRUIM LA CHEIE conform proiect:
  - showroom-uri auto pentru prezentare si vanzare de autoturisme sau alte mijloace de transport rutier;
  - service-uri auto;
  - spalatorii auto.
  Precizam ca putem construi si combinatii: showroom + service + spalatorie, showroom + service etc. Materialele utilizate la construire sunt: structura metalica + panourile sandwich sau, daca proprietarul prefera, BCA-ul sau caramida. Construim pentru Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  28. ►►► Construim lacasuri de cult biserici, temple etc..

  S.C. construim la cheie conform proiect lacasuri de cult biserici, temple, case de rugaciune sau orice alt tip de lacas de cult. Lucram pentru Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  29. ►►► Gresie Faianta executam placare.

  Executam placare de calitate cu gresie si faianta in Bucuresti si zona limitrofa lucrari medii, mari si foarte mari. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent  30. ►►► Consolidam si renovam cladiri.

  S.C. - CONSOLIDAM si RENOVAM orice fel de cladire bloc, vila, casa, scoala, depozit, hala industriala, biserica etc., etc., etc. in Bucuresti si judetele limitrofe. Consolidarea se refera la lucrari de readucere la parametrii initiali a structurii de rezistenta a cladirii. Renovarea se refera la: acoperis, amenajarile exterioare, amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica , instalatia de gaze, centrala termica si caloriferele, aerul conditionat etc. Detinem autorizarile necesare pentru toate domeniile mentionate mai sus. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Anuntul este valabil permanent

  Afisari: 515

  07xx.xxx.xxx
  Arata numar telefon
  Bucuresti si judetele limitrofe, Judet Bucuresti
  Grigorescu Irinel
  Anunturile utilizatorlui
  Nume
  E-mail
  Telefonoptional
  Mesajul dumneavoastra
  Incarcare fisiereoptional

  Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii
  Construim case amvic, case pasive cu izolatie termica foarte ridicata si rezistente la cutremur.
  Locatie : Roman
  -
  Execut lucrari interioare la preturi avantajoase. 0758925034
  Locatie : Galati
  -
  Executam:decopertari, sparturi dulgherii, zidarii, montat usi si geamuri, tencuieli brute, tencuieli decorative, tinci turnari sapa bruta sau antonive
  Locatie : Oradea
  -
  Construim case in sistem amvic, casa 100 mp la cheie , pret 42 mii euro.
  Locatie : Roman
  -
  Execut lucrări de amenajări interioare si exterioare si reparatii de orice fel la cele mai bune preturi de pe piata
  Locatie : Sibiu
  -
  Execut , zugrăveli, gresie, faianță, montat parchet, rigips - țin sa precizez ca ma deplasez cu placere pentru orice tip de lucrare m
  Locatie : bucuresti
  -
  Firma de constructii, Bucuresti, angajeaza rigipsari, zugravi, faiantari. Oferim cazare! se accepta si echipe. Pentru detalii, apelati: 07211565
  Locatie : Bucuresti
  -
  Societate inovatoare si dinamica care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole va sta la dispozitie pent
  Locatie : Bucuresti
  -
  Executam puturi de mica medie si mare adancime pe teava PVC albastra sau portocalie pe diferite diametre.Preturile sunt in functie de diametru si adan
  Locatie : toata tara
  -
  Societatea noastra are ca obiectiv de activitate inchirierea, igienizarea toaletelor ecologice mobile.Ne oferim serviciile atat pentru evenimente in a
  Locatie : Ploiesti
  -
  Telefon 0749277313
  Suna Trimite SMS
  Anuleaza