ANUNTURI ARGUS - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Anunturi Argus
Adresa :
-
Cod postal :
0
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
021.334.38.61
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Agentia de Monitorizare si Statistica Imobiliara va ofera Argus REO un soft informational destinat exclusiv agentiilor imobiliare din Romania

Argus REO va ofera o baza de date din 2006 pana in prezent.


Prin Argus REO aveti acces la toate anunturile date de persoanele particulare in presa scrisa din Bucuresti, Brasov, Constanta si Arges, Mass Media si din peste 100 de site-uri de specialitate.


Baza de date este formata din anunturile persoanelor particulare. Toate aceste anunturi sunt in prealabil verificate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de informatia actualizata, completa si reala. Anunturile sunt afisate exact cum apar in sursa de unde sunt preluate. Nu se aduc modificari sub nici o forma anunturilor!


Un avantaj al programului consta in detaliile oferite cu privire la aparitia anunturilor. Din punct de vedere al aparitiilor anunturile sunt de doua categorii. Anunturi la prima aparitie - care vor avea acest atribut pentru ca dumneavoastra sa stiti ca acest anunt este nou aparut pe piata si implicit o noua oferta, si anunturi care au un istoric, afisat detaliat in Argus. Va vor fi afisate toate publicarile respectivului anunt, modificarile aduse si toate sursele de preluare. Detinand aceste informatii pretioase agentul se prezinta profesionist in fata viitorului client.


Anunturile aparute in Argus NU SE REPETA. Anunturile care au mai multe publicari nu se vor actualiza in program decat la un interval de 2 saptamani.

 

Pagini de prezentare
» Parteneriat Argus
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii