CASH REGISTER SRL - Comerciant
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
DudaÅŸ Nicolae
Adresa :
str. Avram Iancu nr.58
Cod postal :
440095
Oras :
Satu Mare
Tara :
Romania
Telefon :
0728001315
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate

SC CASH REGISTER SRL , infiintata in anul 2002 , avand numele initial de DIANA FISCAL SERVICE SRL , asigură distribuţie şi service autorizat pentru case de marcat electronice fiscale, cântare electronice, programe de gestiune, POS-uri, scannere, cititoare coduri de bare, role de hârtie, papetărie, cartuşe şi riboane, calculatoare, reffil ptr. cartuşe, instruirea personalului, fiscalizarea echipamentelor şi întreţinere periodică pe bază de contract de service.

Personalul societăţii are o experienta de peste 20 de ani în domeniul caselor de marcat şi cântarelor electronice. Datorită profesionalismului tehnicienilor noştri dar şi a promptitudinii intervenţiilor service, colaborarea cu firma noastră vă va conferi un avantaj important în faţa concurenţei.

Ne puteti găsi in Satu Mare la magazinul portocaliu situat pe Str. Avram Iancu, Nr. 56-58 lângă Alimentara si magazinul Gica Compresoare.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru livrări sau detalii suplimentare. Garantăm cel mai bun raport preţ / calitate de pe piaţa de case de marcat electronice fiscale, imprimante fiscale şi cântare electronice din judeţul Satu Mare.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate