COMENZIUSA.NET - Distribuitor
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Sergiu
Adresa :
comenziUSA.net
Cod postal :
0
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
-
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
ComenziUSA.net a debutat in 2007 ca o frustrare: pur si simplu nu eram deloc multumiti de ce ne oferea piata de imbracaminte si incaltaminte din Romania. Vroiam altceva, vroiam mai mult, vroiam o alternativa.
In 2008 o idee s-a materializat: comenzi individuale de pe site-uri de profil din USA si UK. Si in plus parea distractiv sa incepem un magazin online. De atunci am tot crescut odata cu voi. Nu doar lucram la ComenziDinUSA, chiar traim astfel (si fiecare avem dulapurile pline de haine ca sa va demonstram :P )
Au fost perioade bune, au fost perioade mai proaste, dar in ciuda tuturor piedicilor, am avut tot timpul sustinerea partenerilor nostri si a voastra, a clientilor nostri. Ati avut incredere in noi, ati dus mai departe vestea despre noi, ati avut rabdare cu noi cand am dat-o in bara pana am reparat lucrurile si ne-ati oferit apreciere cand am facut lucrurile bine. Si pentru asta va suntem profund indatorati!! In tot acest timp v-am avut doar pe voi in minte: cum sa va oferim ceea ce e mai bun, la cele mai bune preturi pentru voi.

 

Pagini de prezentare
» Siteuri
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Aducem la Comanda din USA si UK de pe EastBay, MandMDirect, SportsDirect, Asos, Amazon, DrJays, eBay, KarmaLoop, Shoes, Victorias Secret, WatchZone, Zappos si multe altele.
Pret : 0 EUR

Site-urile partenere de pe care efectuam comenzi: Din USA: EastBay.com, Zappos.com , 6PM.com, DrJays.com ... Detalii