CRISTALEX DISTRIBUTION - Importator
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Alexandru
Adresa :
M Sebastian nr 11 Bucuresti
Cod postal :
240232
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0730 159 186
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Firma Cristalex Distribution SRL cu obiect de activitate intermedieri afaceri cu China, care are sediul si punctul de lucru in China si birou de consultanta comerciala gratuita in Bucuresti.
Firma va poate oferi studii de piata pe aceasta piata, , serviciul de contactare producatori de anvergura din China, negocieri preturi pentru calitatea si cantitatea dorita de dvs, depozitare, control calitate, transport si asigurare in conditii avantajoase, intocmiri de acte necesare si orice alt serviciu solicitat de clienti.
Personalul nostru ,prezent permanent in China , are experienta necesara pe aceasta piata din anul 2000 , are angajati chinezi cu pregatire superioara si pe orice domeniu, logistica necesara pentru rezolvare operativa, mijloace de deplasare , spatii de depozitare, birouri si mostre reprezentative .
Ne ocupam de intermedierea oricarui import marfa din China incepand cu cele mai simple produse industriale,pana la instalatii si utilaje complexe,pentru orice domeniu.
Asiguram si servicii complete pentru dotari si amenajari hoteluri, restaurante, pensiuni, sedii, constructii incepand de la amenajari primare (pardoseli, instalatii electrice, sanitare, calorifere,usi, etc)pana la amenajari finale (mobilier decorative testile sau alte decoratiuni,.
Lucreaza cu cele mai multe produse fabricate din lemn, sticla, granit, marmura, textile, plastic, pielerie, etc. Cu experienta dobandita pe aceasta piata, si seriozitatea acordata problemelor care apar pe piata Chine cu specific anume, am contribuit la susscesul multor companii romanesti si nu numai. Lucram cu cele mai mari companii producatoare din China, cu cele mai bune si eligibile companii de transport si de asigurare din China .
Participam la fiecare targ international organizat pe teritoriul Chinei , insotind delegatiile din Romania, si negociem pentru clientii nostri cele mai bune preturi. Acum aveti posibilitatea sa importati in conditii de siguranta maxima a mobilierului de orice tip si orice destinatie din China;
Acum puteti importa si utilaje complexe pentru agricultura, infrastructura industrie, etc; produse in China; Acum puteti importa din China si instalatii eoliene sau solare la capacitatea dorita si calitate concorm normelor UE; Acum puteti face afaceri cu China si pentru materii prime, articole textile, pielarie, plastic. Acum aveti oportunitatea de a face orice afaceri cu China, inclusiv sa produceti sub marca proprie marfa dvs la preturi competitive
Ne ocupam permanent de solicitarile dumneavoastra si asteptam sa ne contactati .
Persoana de contact in China: ALEXANRDU HOLBAN
Persoana de contact in RO: Clementina Iacolovici
www.china2.ro

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate