DIRECTIA ADMINISTRARE ACTIVE DIN FONDURI CU FINANTARE EUROPEANA - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
DELEA ADRIAN -DIRECTOR
Adresa :
STR.ALEEA PLANTELOR NR.4
Cod postal :
80027
Oras :
Giurgiu
Tara :
Romania
Telefon :
0346566946
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Infiintarea unei piete de peste in Giurgiu asigura beneficii majore la nivelul cumparatorilor/ comerciantilor, dar si la nivelul furnizorilor de peste si produse din peste.
Astfel, infiintarea pietei aduce urmatoarele beneficii comerciantilor:
• Punerea la dispozitie a unei infrastructuri moderne eficiente de comercializare a produselor piscicole. Piata vine in sprijinul agentilor comerciali oferindu-le instrumente actuale, moderne cu un nivel tehnologic foarte ridicat.
• Calitate ridicata a produselor – cumparatorii beneficiaza de produse comericalizate in conditii optime de igiena si conservare.
• Piata permite oricarui comerciant sa proceseze si sa vanda orice cantitate de peste si produse din peste.
• Monitorizarea in timp real a cantitatilor de peste si produse din peste tranzactionat
• Piata faciliteaza accesul direct al producatorilor la client si eficientizeaza distributia.
Existenta acestei piete de peste contribuie in mod esential la imbunatatirea comercializarii pestelui in conditii optime de igiena si conservare, asigurandu-se respectarea procedurilor de calitate, control si siguranta alimentului.
In vederea comercializarii en-detail a pestelui si a produselor din peste spatiul disponibil pentru inchiriere are o suprafata de 120 m2, suficient pentru amplasarea de pana la 30 de puncte de vanzare si prezentare.
Producatorii sau comerciantii isi prezinta si comercializeaza atat e-detail cat si en -gross cantitati limitate sau mari si foarte de peste si produse din peste, restul fiind depozitate in spatiile de refrigerare si congelare.
Produsele afisate sunt etichetate si inregistrate in sistemul de tranzactionare electronic, piata dispunand de un program de tranzactionare si gestiune in acest sens.
Sistemul electronic are si o componenta de logistica astfel incat se va putea identififca rapid lotul pe care clientul doreste sa il achizitioneze de la producator. Livrarea produselor se realizeaza din spatiile de depozitare.
Comerciantii au la dispozitie servicii de prelucrare, depozitare, refrigerare sau congelare si ambalare, incluse in pretul chiriei. Toate acestea sunt realizate in cadrul spatiilor special amenajate si dotate cu echipamente optime, dar si cu ajutorul personalului angajat. (Manipulanti ce vor asigura incarcarea si descarcarea produselor).
In cadrul pietei se comercializa produse : peste congelat, peste refrigerat , peste proaspat si peste procesat / produse din peste.
Piata este structurata astfel:

1. Zona depozitelor de refrigerare si frig , compusa din : Tunel de Frig -31o C, suprafata 6 mp – capacitatea tunelului de congelare este de 2t/zi, Depozit frig -21o C , suprafata 20,6 mp, Depozit frig -21o C, suprafata 9,5 mp, Depozit refrigerare produse 0-4o C suprafata de 21,95 mp, Depozit refrigerare produse 0-4o C, suprafata 19,5 mp
2. Zona de “Desolzare/eviscerare”
3. Sala de Prezentare
4. Camera fulgi de gheata

Serciviile asigurate comerciantilor sunt:
• Energie electrica si termica
• Servicii de internet
• Servicii de salubritate
• Canalizare menajera
• Apa curenta
• Mentenanta instalatiei si componentelor de frig
• Servicii de manipulare marfa
• Servicii de deratizare
• Servicii sanitar veterinare
• Certificarea pietei din punctulu de vedere al sigurantei alimentului ISO 22000-2005 si al managementului calitatii ISO 9001-2008.


Va invitam si va asteptam la sediul Pietei de peste Giurgiu din Str. Aleea Plantelor nr.4 in vederea prezentarii in amanunt a conditiilor de inchiriere a spatiilor de vanzare si depozitare.
Oferta noastra nu are concurenta pe piata.''

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate