GALAXY IMOB - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Iulian David
Adresa :
Dr.Staicovici nr 17,Cotroceni
Cod postal :
654235
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0758 509 509
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
GALAXY IMOB este lider pe piata imobiliara din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti si Targoviste si va prezinta o paleta larga de oferte imobiliare, impreuna cu idei si strategii bine gandite de specialistii nostri pentru a veni in ajutorul dumneavoastra.

GALAXY IMOB are o experienta de 7 ani pe piata imobiliara si o echipa de peste 70 de agenti imobiliari care va stau la dispozitie NON STOP cu informatii si detalii privind ofertele care va intereseaza. Seriozitatea ne recomanda drept cel mai bun partener pentru investitiile dumneavoastra! Responsabilitatea agentilor nostri ne face sa fim profesionisti si sa va oferim serviciile cele mai bune!

GALAXY IMOB este firma cu capital 100% romanesc de pe piata imobiliara.Vreti sa lucrati cu o echipa profesionista de agenti imobiliari? GALAXY IMOB va sta la dispozitie! Cu noi pretul locuintei tale va fi cel real, pentru ca nu vindem povesti si lucram in interesul dumneavoastra!

GALAXY IMOB este altfel si te ajuta sa fii diferit! Construim un univers impreuna si ne dedicam intereselor tale! Dam contur unui parteneriat onest si te ajutam sa inchiriezi apartamente, garsoniere, terenuri si spatii comerciale, rezidentiale si industriale.

GALAXY IMOB, SOLUTII IMOBILIARE COMPLETE!!!

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate