GENTLE CARE ROMANIA - Importator
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Anca Tanaselea
Adresa :
Sirul Livezii nr 16
Cod postal :
500041
Oras :
Brasov
Tara :
Romania
Telefon :
0372681010
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Gentlecare.ro comercializeaza proteze de san, accesorii pentru proteze de san, sutiene si costume de baie cu buzunare pentru proteze de san. Acestea sunt realizate de cei mai buni specialisti germani in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse.
Prin linia diversificata de produse GentleCare.ro este capabil sa raspunda nevoilor variate ale femeilor de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie.
GentleCare.ro este magazinul in care doamnele si domnisoarele gasesc produse ce pot defini notiunile de calitate si confort pentru a putea relua o viata normala.
GentleCare.ro vrea sa reintregeasca nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.
Nu ezitati sa contactati Gentlecare.ro la numarul de telefon 0372681010 sau prin email contact@gentlecare.ro. Operatorii Gentlecare.ro sunt disponibili de luni pana vineri intre orele 09.00 - 21.00, iar sambata si duminica intre orele 12.00 – 18.00.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
www.gentlecare.ro - magazin cu proteze de san, sutiene si costum de baie pentru proteze de san
Pret : 0 EUR

Gentlecare.ro comercializeaza proteze de san, accesorii pentru proteze de san, sutiene si costume de baie ... Detalii

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii