MAGAZIN TELECOM SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Octavian Sandulescu
Adresa :
Aerogarii, 9-11, sector 1
Cod postal :
14051
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0751977646
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Companie de telecomunicatii ce dezvolta unul din primele proiecte globale de videotelefonie din lume care nu implica folosirea calculatorului.

In anul 2010 a fost lansat proiectul de videotelefonie, proiect care a iesit la sfarsitul anului 2012 din faza de teste. Interesul de care s-a bucurat serviciul oferit a facut ca, in mai putin de 2 ani, sa ne construim un portofoliu de clienti format atat din utilizatori finali cat si companii sau institutii de stat.Acest serviciu extrem de accesibil, usor de utilizat si, mai ales, care aduce economii importante in bugetul celor ce doresc sa tina legatura cu rude, prieteni sau parteneri de afaceri din strainatate, si-a gasit clienti si in afara granitelor tarii, in Europa, SUA sau Canada.

______________________________________________________In acest moment putem oferi clientilor nostri solutii complexe de telefonie, videotelefonie sau videoconferinta care sa permita comunicarea la distanta. Serviciile se bazeaza pe o platformaHigh Quality VoIP ceea ce inseamna convorbiri audio si videoapeluri la tarife extrem de mici, dar cu o calitate foarte buna, similara si chiar superioara telefoniei clasice.

______________________________________________________Incepand cu a doua jumatate a anului 2012, compania furnizeaza pe piata din Romania si servicii de Internet 4G WiMAX, o solutie pentru cei ce vor sa isi instaleze rapid o conexiune la internet sau care doresc sa beneficieze de trafic mobil nelimitat in aria de acoperire a retelei.Planul nostru de viitor este de a dezvolta noi proiectele de videotelefonie si internet astfel incat oricine, oriunde sa aiba acces la servicii de calitate cu tarife accesibile.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii