NEWSHAPE BODY CENTER - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
balint iulia
Adresa :
Gen. Dragalina nr.81
Cod postal :
400024
Oras :
Cluj Napoca
Tara :
Romania
Telefon :
0726139303
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Special creat pentru femeile active, Centrul NewShape impaca bucuria de a va relaxa dupa o zi agitata cu dorinta de a a vea un corp perfect.

Garantia acestui deziderat este asigurata de atentia cu care ne-am ocupat de fiecare detaliu.

Cu servicii exceptionale in domeniul esteticii corporale, aparate de ultima generatie si tatamente profesionale , echipa Centrului de intretinere si remodelare corporala NewShape va fi alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta in orice problema de estetica coprorala.

Fiecare dintre cele care ne vor calca pragul, va avea parte de tratamente personalizate, specifice unui astfel de centru: Starvac, tratamente corporale profesionale Bruno Vassari, infraterapie, electrostimulare,drenaj limfatic, detoxifiere, masaj anticelulitic si de relaxare, lifting bust nechirurgical, remodelare corporala localizata si generala, tratamente de fermitate a pielii,bronzare organica (DHA), toate in pachete si bonus-uri atractive.

Centrul NewShape este situat in centrul Clujului, intr-un loc linistit si usor accesibil, intr-un spatiu modern si placut. Va asteptam pentru a beneficia de tratamente corporale cu rezultate de la prima sedinta!

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Bronzare Organica (DHA)
Pret : 11 EUR

Incearca BRONZAREA ORGANICA - cea mai sigura si rapida metoda de bronzare! O singura pulverizare asigura ... Detalii