REAL IMOB ESTATE - Vanzator
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Gudea Dorel
Adresa :
B-dul Mihai Viteazul
Cod postal :
450090
Oras :
zalau
Tara :
Romania
Telefon :
0723667736
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Ceea ce isi propune firmaReal Imob Estate S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de intermedieri, vanzari, cumparari, inchirieri imobiliare, terenuri, case, apartamente, executie monumente funerare, cruci, lucrari in cimitiri, amenajari interioare, mansardari. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In compania Real Imob Estate S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Real Imob Estate S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne cont

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
monumente funerare zalau
Pret : 1 EUR

Ceea ce isi propune firmaReal Imob Estate S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de intermedier ... Detalii