RZD VIRTUAL - Comerciant
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Andra
Adresa :
Soseaua Giurgiului nr 121 A
Cod postal :
7000
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0720947531
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Fondată în 2007, aceasta companie avangardista a avut un foarte mare succes în vânzarea primei ţigări electronice în Franţa.Cigartex arată ca o ţigară, scoate fum ca o ţigară, are gust ca o ţigară, dar comparaţia se opreşte aici, ea nu este cancerigenă şi este permisă în locurile publice.
Această ţigară este concepută pentru a vă lăsa de fumat, sau pentru a fuma sănătos.Ţigările Cigartex fac parte din gama de lux apărute pe piaţă în acest moment, ele producând o calitate superioară de vapori, fiind aduse şi concepute direct din Paris. Produsele noastre sunt unice în România şi sunt dedicate persoanelor pretenţioase, care ţin la sănătatea lor şi care doresc să fie întodeauna cu un pas înaintea celorlalţi, garantat fără gudron şi monoxid de carbon.
O altă caracteristică importantă pe care o veţi observa imediat cum încercaţi ţigara electronică, este că preţul lunar pentru consumabile este de cel puţin 3 ori mai mic decât în mod obişnuit.Preturile noastre sunt promotionale si incep de la 26 de ron!!!
Nu ezitati sa ne contactati la tel: 021.569.80.50 sau 0720.947.531. Adresa: Soseaua Giurgiului, Nr 121 A www.fumeaza.ro

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate