S.C. BENTEL SISTEM S.R.L. - Distribuitor
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Dragos Ciucan
Adresa :
Str. Energiei nr. 18
Cod postal :
8000
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
021.211.11.88
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Bentel Sistem - sisteme de securitate
De 12 ani de zile ne străduim să raspundem cu promptitudine şi profesionalism pieţei de sisteme de securitate din România. Echipa noastră de specialişti a sprijinit întotdeauna clientul în alegerea soluţiei optime, chiar dacă au fost utilizatori finali sau proiectanţi de specialitate.
Construind o reţea naţională de clienţi prin cele două locaţii, Cluj-Napoca şi Bucureşti, ne bucurăm să ne aflăm între cele mai importante firme distribuitoare de sisteme de securitate din România, apreciere venită din partea colaboratorilor noştri.
Pornind de la distribuţia oficială Bentel Security Italia, ne-am îmbogăţit gama de produse în fiecare an. DSC, Optex, Ganz, Sony, Samsung, Kantech, Commax, Conlan, Elmes,şi Beninca sunt numele importante care le-am adăugat alături de Bentel Security.
Observând dezvoltarea pieţei de supraveghere video, am încheiat începând cu anul 2009 un parteneriat de unică distribuţie în România a produselor PROVISION, fiind impresionaţi de gama completă de produse şi de fiabilitatea acestora.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate