S.C. MODVEST COSTRUCT 2000 S.R.L. - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
june gheorghe
Adresa :
STEFAN CEL MARE, NR 32 A, BARBU STEFANESCU DELAVRANCEA, BL T1, AP 10-11
Cod postal :
300
Oras :
PITESTI
Tara :
Romania
Telefon :
0744756676
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Firma de proiectare in constructii S.C „MODVEST CONSTRUCT 2000” S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 avand ca scop oferirea de soluţii complete pentru proiectare, avizare şi punere in operă a lucrarilor de constructii.
In prezent prin angajatii permanenti sau prin colaboratori putem acoperi o mare diversitate de tipuri de lucrari. Specialistii nostri sunt arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii electrice, sanitare si de incalzire, experti tehnici si verificatori atestati, topografi, geologi.
Principiul care sta la baza activitatii firmei noastre este acela de a-i oferi clientului solutii corespunzatoare cerintelor sale tehnologice si de spatiu, proiectarea fiind realizata strict dupa aceste necesitati.
Firma noastra are implementat standardul calitatii ISO 9001,ISO 14001 SI OHSAS 18001 si este afiliata la AICPS (Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri) si la OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania),AIIR (Asociatia inginerilor de instalatii din Romania)
Sistemul de management al mediului conform Standardului SR EN ISO 14001:2005, o structura in care se pot integra activitatile organizatiilor in vederea identificarii, masurarii, gestionarii si controlului eficient al riscurilor sau al impactului acestor activitati asupra mediului;
- Standardul SR EN ISO 9001:2008, elaborat pentru a ajuta o organizatie sa proiecteze, sa implementeze si sa conduca eficace sistemele de management al calitatii, stabilind cerintele pentru sistemul de management al unei organizatii care doreste sa demonstreze abilitatea de a furniza constant un produs/serviciu conform cerintelor clientilor si cerintelor legale si care vizeaza cresterea satisfactiei clientilor prin aplicarea efectiva a sistemului;
- Sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupationale, conform Standardului SR OHSAS 18001:2008, care ajuta organizatia sa-si tina sub control propriile riscuri de securitate ale sanatatii si securitatii ocupationale si sa-si imbunatateasca performantele OH&S.

Arhitectură: soluția de arhitectură va fi definitivată în urma consultării beneficiarului. Se urmăreşte atât o rezolvare cât mai bună din punct de vedere arhitectural cât şi întâmpinarea nevoilor beneficiarului.
Rezistență: calculul structurii de rezistență se face de ingineri cu experiență şi cu programe specializate în conformitate cu normele şi normativele în vigoare;
Instalații electrice, sanitare, de încălzire etc: se realizează având în vedere o încălzire eficientă şi o dotare optimă; echipa de ingineri de instalații are o bogată experianță în proiectarea sistemelor complexe (centrale de tratarea aerului, bms, …)
Documentații pentru obținerea avizelor de construire: vor fi întocmite documentațiile în vederea obținerii autorizației de construire cât şi a tuturor etapelor ce preced (certificat de urbanism, avize preliminare)
Studii speciale: studiu geotehnic, expertize, verificări
Urbanism: investițiile importante urmăresc o cât mai eficientă exploatare a terenului. Uneori se impune întocmirea unei documențatii pud/puz pentru susținerea soluției in fața comisiilor de specialitate.

Alte servicii
Studiu de fezabilitate; înainte de demararea contractului de proiectare este necesară analizarea situației terenului şi posibilitățile de a construi ceva pe amplasamentul respectiv; coroborarea datelor din cadastru/pug/puz. Factori economici
Supervizarea şantierului: asigurăm inspecții periodice pe şantier conform programului de urmărire a lucrărilor stabilit împreună cu clientul şi inspecția de stat in construcții
Documentații de prezentare; animații, imagini 3d, albume de prezentare pentru investiții (clădiri de birouri, apartamente în blocuri de locuințe…)
Management de proiect – supervizarea lucrarilor de constructii prin manageri de constructii atestati
Pentru mai multe amanunte despre societatea noastra accesati site-ul nostru www. modvestconstruct.ro
De asemena inpreuna cu asociatii nostri am realizat lucrari de executie atat pentru structuri metalice cat , din beton armat si din beton prefabricat.
Furnizorii de materiale utilizate la structuri metalice si din profile subtiri sunt : VoestAlpine Austria, Wuppermann , Arcelor Mittal
Furnizorii de materiale utilizate la instalatii electrice si din profile subtiri sunt Printre beneficiarii nostri amintim :
- S.C. DACIA GROUP RENAULT S.A – proiectare cantina EUREST – proiectant general
- S.C KAUFLAND ROMANIA S.C.S – proiectare magazin Kaufland Campulung – proiectant general, proiectare Kaufland Curtea de Arges – proiectant general, proiectare Kaufland Drobeta Turnu Severin – proiectant general
- S.C Daimon Club S.R.L Bucuresti – proiectare si executie cladire centru spa si piscina acoperita pe structura metalica
- S.C IATSA PLATFORMA STEFANETI S.A – proiectare si executie centrala termica de 2.5 GW
- S.C NOBEL AUTOMOTIVE S.R.L. – proiectare si executie hala cu suprafata de 10000 mp pe structura metalica
- S.C SPLAIUL UNIRII IMOBILIARE HEIGHTS S.R.L. BUCURESTI – proiectare si executie imobil S+P+6E+M

Va multumim pentru timpul acordat si speram ca ne veti trimite o cerere de oferta, la care vom raspunde în mod competitv si în cel mai scurt timp posibil.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
PROIECTARE ... - Diverse
PROIECTARE
Pret : 1 EUR

SERVICII DE PROIECTARE PENTRU CONSTRUCTII PENTRU TOATE SPECIALITATILE , EXPERTIZE TEHNICE, STUDII DE SOLU ... Detalii

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii