SC DENVER HOUSE IMOBILIARE SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
DENVER HOUSE
Adresa :
BANUL MARACINE BL 4
Cod postal :
31525
Oras :
Arad
Tara :
Romania
Telefon :
0758308465
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Cei peste 7 ani de experienta in domeniul imobiliar au contribuit cu succes la castigarea si mentinerea unei pozitii de lider, DENVER HOUSE oferind clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii si consultata imobiliara de elita.

Astazi, serviciile noastre inseamna dezvoltarea permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 100% a clientilor nostri.

Pozitia de leader solicita nu numai o intelegere a ceea ce este important astazi, dar si a ceea ce compania noastra doreste sa realizeze in viitor.

Planul nostru strategic exprima Viziunea noastra asupra viitorului si scopurile noastre in ceea ce priveste patru elemente strategice:
Clienti, servicii, calitate, dezvoltare

Scopul nostru este de a continua sa lucram pentru clientii nostri la standardele inalte pe care le-am stabilit pentru noi insine, personalizand solutiile pentru fiecare client, adaugand noi departamente si servicii, pe masura ce piata se schimba si este intr-o continua crestere.

Excelenta este ceea ce ne dorim si noi. Integritate, incredere, profesionalism - acestea sunt nu numai cuvinte pentru noi, ci si principiile care stau la baza activitatii noastre.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate