SC DEVELOPE YOURESELF SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Stefan Racliu
Adresa :
Str. Tapia Nr.2B Et.2
Cod postal :
1475
Oras :
Timisoara
Tara :
Romania
Telefon :
0741138805
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
DEVELOPE YOURSELF este furnizor de formare profesionala acreditat de CNFPA (Consilul National de Formare Profesionala a Adultilor) sa desfasoare cursuri de calificare pentru ocupatia de Ingrijitor Batrani la Domiciliu. Activeaza in aceasta bransa inca din mai 2009, bucurandu-se de aprecierea clientilor sai, fapt dovedit, mai ales, de numarul persoanelor ce apeleaza zilnic la serviciile noastre.

Pana in prezent, 970 de persoane au urmat astfel de cursuri, dupa cum urmeaza:

mai 2009-dec 2009: 144 cursanti,

2010: 414 cursanti,

2011: 401 cursanti.

DEVELOPE YOURSELF, ca Centru de Calificare pentru Ingrijitoare s-a nascut din ratiunea de-a oferi, celor interesati, servicii de formare profesionala la cel mai inalt standard si din dorinta de-a ne plia cat mai bine pe cerintele si nevoile de pregatire ale unei persoane ce alege ca meserie ingrijirea varstnicilor.

Pe cei interesati sa activeze in acest sector de activitate, DEVELOPE YOURSELF ii invata sa se deprinda cu abilitati specifice acestei meserii.

Se cunoaste deja faptul ca tot mai multe persoane migreaza in tarile vecine ca ingrijitoare pentru cei varstnici, iar a fi ingrijitoare nu inseamna doar sa fi o persoana toleranta, stabila emotional, flexibila, calma, calda, empatica, calculata, ci presupune si sa te pregatesti profesional, intr-un mod responsabil, pentru a putea intampina situatiile ce survin in procesul de ingrijire al varstnicilor.

Daca se considera mai putin dificil a avea grija de un copil, e important a se tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (mai ales in cazul persoanelor imobilizate la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental, ceea ce complica realmente situatia.

O atitudine pozitiva , intelegatoare, responsabila, asociata cu dorinta de-a ajuta si de-a fi amabil poate fi de un real folos unei persoane decise sa activeze intr-un astfel de domeniu, insa urmand un curs in aceasta arie se poate invata cum se planifica activitatile zilnice intr-un mod eficient, cum se completeaza o fisa de ingrijire, cum se acorda primul ajutor, cum se administreaza alimentele unei persoane varstnice, cum se efectueaza toaleta zilnica a varstncilor, care sunt notiunile de ingrijire a pielii, cum se realizeaza imbaierea si imbracarea varstnicilor, cum se administreaza medicatia, cum se supravegheaza starea de sanatate a varstncilor si de ce anume trebuie tinut cont, tehnici de manevrare si transportare a persoanelor imobilizate la pat, care sunt regulile specifice de ingrijire a bolnavului cu tulburari de coordonare a miscarilor (paralizie cerebrala, hemiplegie), care sunt etapele unui program de reabilitare si care sunt contraindicatiile recuperarii si reabilitarii, care sunt tehnicile de mobilizare ale persoanelor asistate pentru prevenirea aparitiei escarelor.

Pentru a putea profesa calificat in meseria de ingrijitoare sunt necesare cunostinte care se pot asimila doar la cursuri de specialitate, iar misiunea noastra este sa va ajutam in acest sens!

Pana in toamna acestui an , DEVELOPE YOURSELF ca Centru de Calificare pentru Ingrijitoare, a functionat doar pe raza judetului Caras-Severin, iar la acest moment si-a extins aria de desfasurare a activitatii si in judetele Timis si Mehedinti.

Inca din 2009 ne bucuram de interesul acordat activitatii noastre de catre mai multe agentii din Austria si Germania. S-au creat parteneriate cu recunoscute agentii de plasare din aceste zone tocmai in virtutea faptului ca furnizorul de formare profesionala este cea mai la indemana sursa de furnizare a fortei de munca calificata. Asa se explica cum am reusit, in decursul celor 2 ani si jumatate sa oferim contracte de munca la mai bine de 30% dintre cursantii nostri. Demn de precizat este si faptul ca diplomele eliberate in urma absolvirii unui curs de Ingrjitor Batrani la Domiciliu sunt acreditate de Ministerul Muncii si de cel al Educatiei oferind recunoastere atat in tara, cat si la nivelul statelor membre al Uniunii Europene.

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, persoanele care doresc sa urmeze astfel de cursuri pentru obtinerea unui contract de munca extern si nu au (suficiente) cunostinte de limba germana, DEVELOPE YOURSELF a introdus un pachet gratuit de 60 de ore de limba germana adaptat cerintelor partenerilor din strainatate.

In cadrul cursului de limba germana se abordeaza teme si situatii des intalnite in practica de zi cu zi a ingrijirii varstnicilor, cursantii fiind incurajati sa converseze pentru a dobandi un nivel minim de limba germana, dar suficient pentru a putea aplica ulterior pentru un job.

Ne declaram extrem de multumiti de interesul acordat serviciilor noastre si suntem foarte convinsi de realitatea celor spuse in citatul ce urmeaza:

Viitorul apartine celor ce se pregatesc pentru el ASTAZI!

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Pregateste-te pentru un contract in Austria
Pret : 1000 RON

Develope Yourself te pregateste pentru meseria de Ingrijitor Batrani! Noi te invatam si tot noi te ajut ... Detalii
Pregateste-te pentru un contract in Austria
Pret : 1000 RON

Develope Yourself te pregateste pentru meseria de Ingrijitor Batrani! Noi te invatam si tot noi te ajut ... Detalii

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii