SC EDUSHOP SRL - Comerciant
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Laszlo Barat
Adresa :
Str. Principala Nr. 389
Cod postal :
401167
Oras :
Osorhei
Tara :
Romania
Telefon :
0730509136
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Bine aţi venit în magazinul on-line EDUSHOP!

În magazinul on-line EDUSHOP comercializăm jucării educative şi materiale educaţionale, (de ex. pentru: dezvoltarea motricităţii fine, dezvoltare motrică, dezvoltarea perceperii etc.) mobilier şcolar, pentru grădiniţe şi creşe, pătuţuri pentru grădiniţe. Sortimentul nostru provine din numeroase ţări din întreaga lume. Ne străduim continuu pentru a putea asigura variate materiale educaţionale de înaltă calitate, în primul rând pentru instituţiile de învăţământ, dar şi pentru părinţii conştienţi, care doresc să asigure pentru copiii lor jucării şi jocuri educaţionale şi pentru petrecerea timpului liber de acasă.

În acest magazin on-line se găsesc mai multe mii de produse, astfel pe lângă jucăriile şi mobilierele menţionate mai sus, veţi găsi aproape orice produs, care este necesar pentru o instituţie de învăţământ.

Astfel, putem spune că site-ul nostru este mai mult decât un magazin de jucării. Prin această pagină web ne străduim să oferim o deservire complexă pentru cei care consideră că dezvoltarea copiilor noştri este un lucru foarte important.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Animale domestice puzzle
Pret : 7 EUR

Acest puzzle ajută copiilor cei mai mici în formarea îndemânării şi în recunoaşte ... Detalii