SC GAMMA SOLUTION DESIGN SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Alexandru RASCU
Adresa :
BUCURESTI, SECTOR 4 ROMANIA
Cod postal :
41516
Oras :
BUCURESTI
Tara :
Romania
Telefon :
0728979030
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Cu sediul in Bucuresti, firma Gamma Solution Design comercializeaza o gama variata de produse din tamplarie PVC cu geam termoizolant, feronerie, usi de interior si exterior din PVC, rulouri, glafuri, plase impotriva insectelor, jaluzele si obloane.
Pentru a raspunde mereu cerintelor si exigentelor clientilor oferim profile PVC marca Rehau cu 3, 5 sau 6 cemere pentru izolatie termica. Raportul calitate pret pentru produsele pe care le comercializam este foarte avantajos oferind rezultatele scontate.
Produsele de feronerie pe care le furnizam clientilor sunt fabricate de principalii producatori din acest domeniu precum G-U Bks sau Roto NT. Pentru producerea geamurilor de tip termopan se utilizeaza numai sticla produsa de firma Saint-Gobain si Pilkington. Ferestrele si usile pe care le comercializam sunt realizate cu tehnologii de ultima generatie pentru a putea furniza clientilor si partenerilor un plus de calitate si durabilitate la preturi atractive.
Gamma Solution Design va mai ofera si sisteme de fatada potrivete pentru birouri, hoteluri, magazine si alte astfel de imobile. In plus comercializeaza si copertine interioare fabricate din aluminiu si PVC.
Va oferim toate solutiile de care aveti nevoie pentru ferestrele casei dumneavoastra. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii