SC HAVASI COMPANY SRL - Vanzator
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Havasi Mihai
Adresa :
Brasov, Bdul Saturn, Nr.14 Bucuresti, Sos. Giurgiului Nr.10, Sector 4
Cod postal :
990
Oras :
Bucuresti, Ilfov
Tara :
Romania
Telefon :
0730121122
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
GoldenMemories.RO inaugurează primul său showroom de monumente funerare si cruci din granit, în Bucuresti cu preturi mai mici decat preturile din site.

Din Martie 2012, se deschide în Bucuresti noul showroom Golden Memories, avand PRETURI MAI MICI CU 10% DECAT CELE DE PE SITE!

Va asteptam de Luni-Vineri intre orele 09:00-18:00 cat si Sambata-Duminica intre orele 10:00-14:00 la showroom-ul nostru din Bucuresti, Sos. Giurgiului Nr.10, Sector 4. Aici, toti cei interesati pot lua contact cu designul si calitatea monumentelor funerare si pot afla mai multe informatii despre avantajele pe care le confera granitul.

Primul nostru showroom este un concept pe care l-am gândit inca de anul trecut, tocmai pentru a-l adapta nevoilor şi cerințelor clienților noştri. Deoarece numărul de produse comercializate pe site-ul nostru este foarte mare și marimea showroomului este de 70 mp, am ales să expunem în showroom produsele care ne reprezintă cel mai bine. Astfel, alături de cruci funerare ortodoxe si catolice, expuse cu titlul de prezentare, vei găsi şi cadre funerare simple sau duble cat si pietre funerare mai complexe.

Pentru informaţii suplimentare în legatură cu produsele noastre, vizitaţi site-ul www.goldenmemories.ro

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Showroom de monumente funerare – GoldenMemories.ro
Pret : 1 EUR

GoldenMemories.RO inaugurează primul său showroom de monumente funerare si cruci din granit, în ... Detalii