SC LIV CONSULTING SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Dragomir Liviu-Catalin
Adresa :
B-dul Garii nr. 3, bl. 3, sc.G, ap. 10
Cod postal :
500148
Oras :
Brasov
Tara :
Romania
Telefon :
0724377480
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
S.C.LIV CONSULTING S.R.L. are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de specialitate firmelor de pe teritoriul Romaniei, care doresc implementarea si certificarea Sistemelor de Management in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001, 14001, 18001, 22000, RS 2000:2009, Ordinul 946/2005, precum si a serviciilor pentru prescolari conform normei CEIF 2009.
Obiectivul acestor standarde de certificare este de a stabili cerinte internationale pentru sistemele de management in toate domeniile de activitate (proiectare, productie, comert, servicii, paza si protectie, constructii, administratie publica, unitati spitalicesti). Managementul calitatii reprezinta acea parte a managementul firmei, prin care este asigurata clientului, calitatea solicitata de acesta pentru produsele sau serviciile furnizate.
Calitatea este si va fi intotdeauna cel mai important factor de competitie, in conditiile existente pe piata concurentiala.
Beneficiile acestor standarde sunt:
--realizarea strategiei si a obiectivelor firmei;
--imbunatatirea continua a performantelor generale;
--adaptarea rapida si sistematica la conditiile stringente ale pietei;
--castigarea increderii si totodata a satisfactiei clientilor;
--satisfactia angajatilor si a celorlalte parti interesate;
--evitarea neconformitatilor,in locul solutionarii lor;
--transparenta si eficienta activitatilor din cadrul firmei;
--organizare eficienta,cu economisire de timp si bani.
S.C. LIV CONSULTING S.R.L. vine in intampinarea firmelor care doresc certificarea sistemelor de management, cu personal calificat, competent si cu experienta in domeniul calitatii.
Serviciile furnizate implica urmatoarele etape, termenul de realizare al fiecarei etape fiind stabilit de comun acord cu clientul:
--auditul de evaluare al organizatiei;
--proiectarea sistemului si elaborarea documentelor (manual, proceduri de sistem, proceduri operationale);
--instruirea personalului de conducere cu prevederile documentatiei sistemelor de management;
--asistenta privind implementarea cerintelor standardelor, documentate in manual si proceduri;
--audit intern pentru toate procesele identificate in firma;
--verificarea modului de implementare a actiunilor corective rezultate in urma auditului;
--analiza efectuata de management privind stadiul implementarii SMC si identificarea actiunilor necesare pentru imbunatatirea SMC;
La solicitarea firmelor,S.C. LIV CONSULTING S.R.L. acorda servicii de mentenanta post certificare, pentru efectuarea auditurilor interne, mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii deja certificat.
Beneficiile serviciilor oferite de S.C. LIV CONSULTING S.R.L. sunt:
--asigurarea proiectarii si documentarii unui sistem de management adecvat activitatii si structurii organizatorice a firmei dvs. care sa raspunda cerintelor standardului de referinta adoptat;
--asigurarea intelegerii usoare si rapide a cerintelor standardului adoptat si implicit implementarea acestora in cadrul firmei;
--formarea in timp a unei culturi referitoare la calitate, la nivelul intregii firme, care va permite raspunsul prompt si eficient la cerintele clientilor si a conditiilor pietei concurentiale.
Personalul firmei are experienta teoretica si practica in domeniul proiectarii, documentarii si implementarii sistemulor de management si raspunde cerintelor necesare profilului de activitate si anume:
--punctualitate;
--rabdare si simt pedagogic;
--capacitate de a se face inteles;
--flexibilitate;
--limbaj si rationament adecvate,care sa-i determine pe angajatii firmei sa inteleaga scopul, mijloacele si obiectivele procesului de implementare a sistemulor de management.
S.C. LIV CONSULTING S.R.L. va sta la dispozitie pentru orice informatii si detalii referitoare la procedura de proiectare, documentare si implementare a sistemelor de management.

 

Pagini de prezentare
» Servicii
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate