SELECT CENTER SRL - Comerciant
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Petreus Radu
Adresa :
B-dul. Bucuresti Nr. 39
Cod postal :
430041
Oras :
Baia Mare
Tara :
Romania
Telefon :
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Descriere activitateSocietatea comerciala Select Center si-a inceput activitatea in Satu Mare,in anul 2005. In esenta, totul a pornit ca un hobby al familiei Petreus, din dragoste multa pentru micile necuvantatoare. La inceput, Valer Petreus a crescut pesti exotici de apa dulce. In timp, insa, s-a reprofilat pe comercializarea hranei si accesoriilor pentru animalele de companie si a atras in afacere intreaga familie.Magazinul Animania Shop vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de hrana si accesorii pt toate animalele de companie la cele mai accesibile preturi.

Magazinul nostru doreste sa va puna la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie si in cel mai scurt timp pentru animalele d-voastra de companie. Incepand de la produsele clasice cu care sunteti obisnuti, pana la ultimele noutati din domeniu.Avantajele de a comanda de pe www.animania.adtob.ro:

- Peste 20 de producatori de hrana pentru caini.

- Calitatea produselor oferite.

- Branduri cu renume din care enumeram: (hrana caini, pisici) Royal Canin, Eukanuba, Acana, Orijen, Puffins, Hill's, Purina Proplan, Dogchow, Brit, Profilum, Whiskas, Kitekat, Darling, Friskies, etc. (hrana pesti) gama Tropical, Tetra, Bio-lio, (hrana pasari, rozatoare) gama Tropical, Vitamix, Kiri Kiri, (vitamine) gama Sanal, Zoomin, (antiparazitare) gama Frontline, Fiprex, Stronghold, Beaphar, Otello,(accesorii) gama Trixie, Ferplast

- Lucram cu cei mai importanti furnizori de

pe piata

- Stoc permanent de produse

- Verificarea stocului se face imediat ce dati

comanda, in depozitul nostru.

- Preturi si oferte speciale

- Produse la preturi promotionale

- Livrarea gratuita la domiciliu, pentru Baia Mare(pt comenzi peste 50 ron).Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Toate produsele/ofertele (2239)
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Acana Puppy Large Breed 18 kg
Pret : 295 RON

Hrana pentru caini Acana Puppy Large Breed este special conceputa pentru dezvoltarea sanatoasa a cainilor ... Detalii

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii