STELAS CONSULTING SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
STEFAN STEFANESCU
Adresa :
Gladiolelor
Cod postal :
74322
Oras :
Bragadiru
Tara :
Romania
Telefon :
0731 121 171
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate


web site: http://www.stelas.ro

Firma Stelas Consulting este de 10 ani pe piata si este distribuitorul exclusiv al marcilor germane precum: VAKONA (tumbler- malaxor, masini de injectat saramura) ALCO (linii de snitele, hamburgeri, produse semipreparate),EIMA (linii complete de procesare cartofi) , EBERHARDT (prese de sunci), KRONEN (linii complete si utilaje de capacitate mica destinate prelucrarii fructelor si legumelor) si al marcilor italienesti ca: CRM (masini de feliat piept de pui/curcan, masini de gheata) , TECNOCEAM (linii complete si utilaje individuale pentru prelucrarea legumelor si a fructelor) ; al marcii spaniole FATOSA (masini de tocat carne, malaxoare, cuttere, ghilotine, sprituri verticale cu piston)

Stimati Domni,

Suntem o firma care activeaza in domeniul comercializarii utilajelor- pentru carne , preparate din carne , legume si fructe - de capacitate mare si mijlocie si reprezentam companii de renume din Germania , Austria si Danemarca ,Italia, Polonia , specializati in producerea liniilor pentru hamburger si produse similare ( fish finger, crochete si cordon bleu, snitele, chiftelute, pizza congelata, cascaval pane, etc ) , utilaje pentru abatorizare si orice tip de utilaj necesar obtinerii produselor derivate din carne ( cuttere, celule de afumare, tamblere, prese pentru sunci , LINII DE MITITEI COMPLETE etc ), MASINI SEMI AUTOMATE DE FACUT FRIGARUI la pret de producator.
Deasemenea, putem aduce la comanda obiecte sanitare( sterilizatoare cutite, echipamente de protectie, chiuvete, etc) acceptate in UE, pentru utilarea abatoarelor si carmangeriilor si utilaje pt preparat clatite (intre 300-2400 buc/h), paste, tortellini, ravioli, shaorma, kebab, feliatoare, masini de tocat, rotisoare, mixere, friteuse, linii pt. preparat pizza,cuptoare, etc .
Reprezentam firme producatoare de LINII COMPLETE ( roboti ) pentru fabricarea de : MUSTAR, ZACUSTA, GEM, CONSERVE DE LEGUME ,FRUCTE SI CARNE, PREPARATE DIN CARNE , FRUCTE SI LEGUME ,MAGIUN, PATE-URI DE CARNE , PESTE SI SOIA , KETCHUP IUTE SI DULCE, SUC DE ROSII, PASTA DE TOMATE. BRANZETURI SI LACTATE , SANDWICH-URI, INGHETATA, GLAZURA , BUDINCA, DIFERITE SORTIMENTE DE SALATA, MURATURI ( varza, conopida, castraveti, morcovi, ardei,etc) SUCURI DE FRUCTE (mere, pere, prune, caise, piersici, etc) NECTAR SI SUPE DE LEGUME.
Mai comercializam utilaje profesionale, automate, din import, pentru curatat cartofi si scoici, spalat si taiat legume si fructe, varza si salata, malaxoare, masini de gheata,MASINI DE CURATAT USTUROI SI CEAPA, MORCOVI, CASTRAVETI, CONOPIDA, SFECLA, VARZA, SALATA, etc pentru RESTAURANTE , PENSIUNI , HOTELURI , etc.
Vindem din import condimente si arome de foarte buna calitate pentru prepararate din carne si inghetata, la pret de producator.
Suntem unici reprezentanti pentru MASINI DE HAMBUGER cu banda transportoare: 2000-4000buc/h SLICERE PENTRU PUI, CURCAN, CARNE DE PORC SI VITA CU OS SAU FARA OS, PROASPATA SI INGHETATA, CUTTERE SI MALAXOARE PENTRU PUI SI PREPARATE DIN PUI.
Garantam calitatea si asiguram service pentru produsele comercializate.
Acceptam si plata in rate sau leasing.
Daca sunteti interesati intr-o viitoare colaborare, va rog sa ne contactati la numarul de telefon : 0731121171 -Stefan Stefanescu

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
UTILAJE NOI SI SECOND HAND PENTRU PROCESAREA CARNII
Pret : 1 EUR

web site: http://www.stelas.ro Firma Stelas Consulting este de 10 ani pe piata si este di ... Detalii
LINII DE UMPLERE, INCHIDERE SI ETICHETARE CONSERVE DE CARNE SI LEGUME FRUCTE
Pret : 0 EUR

web site: http://www.stelas.ro Firma Stelas Consulting este de 10 ani pe piata si este di ... Detalii
UTILAJE NOI SI SECOND HAND PENTRU MITITEI, HAMBURGER, NUGGETS, FINGERS
Pret : 0 EUR

web site: http://www.stelas.ro Firma Stelas Consulting este de 10 ani pe piata si este di ... Detalii
UTILAJE NOI SI SECOND HAND PENTRU PROCESAREA  CARNII, LEGUMELO SI FRUCTELOR
Pret : 0 EUR

web site: http://www.stelas.ro Firma Stelas Consulting este de 10 ani pe piata si este di ... Detalii
UTILAJE NOI SI SECOND HAND PENTRU PROCESAREA CARNII
Pret : 1 EUR

web site: http://www.stelas.ro Firma Stelas Consulting este de 10 ani pe piata si este dis ... Detalii