TOALETE ECOLOGICE SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Marinescu Marian
Adresa :
Drumul Balta Arin
Cod postal :
0
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0760996704
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
S.C. TOALETE ECOLOGICE S.R.L. a fost înfiinţată în aprilie 2006, are capital integral privat, realizat prin aportul în bani şi în natură a unor persoane fizice străine.

iar in anul 2015 am infiintat un punct de lucru la Targu Mures pentru centrul, nordul si nord-estul Romaniei.De serviciile noastre beneficiaza si Administratii Publice Locale precum si firme din domeniul exploatariilor de petrol, in ambele cazuri avem contracte obtinute prin licitatii .Cabinele de toaleta corespund întocmai cerinţelor Uniunii Europene, respectând standardele de calitate ISO 9001:2000. Sunt fabricate dintr-un material plastic foarte rezistent, cu o greutate specifică redusă, motiv pentru care sunt uşor manevrabile şi transportabile. Datorită proprietăţilor favorabile ale materialului, toaletele pot fi curăţate eficient cu instalaţiile speciale sub presiune.

Dispunem de parc auto format din autospeciale tip vidanjă, cu care asigurăm şi transportul toaletelor la/de la locul de amplasare.Punem mare accent pe calitatea serviciilor de întreţinere, care constau în vidanjare, spălare interior–exterior, detartrare, dezinfectare, alimentare cu apă şi soluţie specială biodegradabilă, care pe lângă efectul biologic are şi un rol de odorizant ce elimină mirosul neplăcut precum si dotarea cu hârtie igienică (2 buc) la fiecare igienizare.

Lucrăm cu personal calificat, care este instruit în permanenţă în vederea asigurării şi menţinerii calităţii serviciilor. Produsele folosite la întreţinerea cabinelor sunt din import, speciale pentru această activitate.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Inchiriere Toalete Ecologice
Pret : EUR

Societatea noastra ofera servicii complexe de inchiriere, vidanjare si igienizare a Toaletelor Ecologice. ... Detalii