WWW.ALIMENTARAONLINE.COM - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Enachescu Vlad
Adresa :
Livram in Bucuresti si in zonele limitrofe
Cod postal :
96542
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0723575569
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
CUMPARATURILE VIN ACASA SAU LA BIROU

Intr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte rapid, in care internetul si calculatorul au devenit o necesitate, iar comertul electronic a luat amploare, un hipermarket online nu avea cum sa lipseasca de la indemana cumparatorilor.
In 2006 intuind acest fenomen au fost puse bazele uneia dintre primele afaceri de acest gen din tara, www.alimentaraonline.com .
Acum, dupa 7 ani, compania se mandreste cu un portofoliu larg de clienti si cu o vasta experienta acumulata.
WWW.ALIMENTARAONLINE.COM este o afacere de familie, cu capital 100% romanesc care s-a impus pe piata de profil si care s-a mentinut de-a lungul timpului pe primele pozitii, devenind un etalon pentru segmental sau de piata. Acest lucru i-a permis sa se dezvolte in permanenta si in acelasi timp sa se implice activ in viata comunitatii din care face parte.
Sub forma unei case de comenzi online www.alimentaraonline.com . ofera un serviciu de aprovizionare comod, sigur, inteligent si modern.
Clientii, atat persoane fizice cat si companii, indiferent de marimea lor, pot alege dintr-o gama variata de peste 10000 de produse. Beneficiile pe care le asigura acest serviciu sunt multiple pornind de la optimizarea cheltuielilor si pana la gestionarea mai eficienta a timpului alocat aprovizionarii zilnice. Astfel cei care apeleaza la aceasta modalitate de a-si face cumparaturile isi pot dedica mai mult timp liber familiei, hobby-urilor sau altor activitati de relaxare.
In acelasi timp, modalitatile de plata flexibile, gandite in avantajul clientului reprezinta un argument puternic in favoarea alegerii acestui magazin online.
Hipermarketul www.alimentaraonline.com este administrat de o echipa tanara, serioasa si activa care vine in intampinarea celor mai diverse cerinte si nevoi ale clientilor sai.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap x

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
CUMPARATURILE VIN ACASA SAU LA BIROU
Pret : 0,00 RON

CUMPARATURILE VIN ACASA SAU LA BIROU Intr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte rapid, in care inte ... Detalii

 

Romania
Localitatea

Socializare
   


Categorii