UNICARM - Producatori
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Lucut Vasile
Adresa :
Str. Principală nr. 314
Cod postal :
447355
Oras :
Vetis
Tara :
Romania
Telefon :
026-820-700
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
În anul 1994, SC UNICARM SRL s-a constituit ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral privat. Activitatea economică a debutat în aprilie 1997 cu o producţie de 500 kg/zi, realizată cu un colectiv de 25 oameni. În decembrie 1997 se realizau 2 tone/zi, în 20 sortimente, în decembrie 2003 40 tone/zi, în 90 sortimente.
În prezent, cu peste 1.400 angajaţi şi o linie tehnologică modernă, se realizează peste 210 produse si 50 sortimente de carne în diferite forme de ambalare, producţie care a situat compania, în anul 2005, în primele locuri pe ţară la secţiunea Intreprinderi Mici şi Mijlocii.

Începând din anul 2006 şi până în prezent s-au deschis 23 magazine proprii, de nivel supermarket, iar până la sfârşitul acestui an se vor mai inaugura cel puţin încă alte 7 magazine proprii.

Tehnologii:

Din anul 2000 s-a urmat dezvoltarea pe etape şi sectoare, conform unui plan care asigură creşterea productivităţii şi calităţii produselor. Astfel, s-au mărit şi retehnologizat secţia de tăiere, secţia de tranşare, secţiile de injectare şi mezeluri şi spaţiile de maturare, fierbere şi afumare, lucru ce a ajutat foarte mult la respectarea riguroasă a normelor europene cerute, a igienei şi siguranţei alimentelor cât şi normelor de mediu.

Perspective:

Nivelul investiţiilor în echipamente de ultimă generaţie, reţeaua de distribuţie dezvoltată, filosofia şi atitudinea noastră dinamică şi optimistă, au drept rezultat poziţionarea societăţii noastre pe primele locuri din ţară în domeniu, an de referinţă 2005.

Filosofia companiei :

Gândul cu care am pornit, gândul la care mereu ne întoarcem este acela care vorbeşte despre perseverenţă. Perseverenţa în toate domeniile şi în fiecare pas pe care îl facem este esenţială. Cu încredere în Dumnezeu, în eforturile depuse de angajaţi şi în tehnologia pe care o folosim, paşii noştri nu pot fi îndreptaţi decât înainte.
Transformarea este esenţa noastră. Drumul pe care îl parcurgem este presărat cu transformări. Politica noastră este aceea că transformarea prin îmbunătăţiri este singura viabilă.
Ce am transformat? Am transformat subiectivitatea în obiectivitate şi astfel, cu credinţă în Dumnezeu şi fără vulnerabilitate în gândire, continuitatea a devenit progres.
Am transformat topul priorităţilor şi astfel tehnologia, igiena şi distribuţia au devenit primordiale.
Am transformat fiecare idee în muncă şi astfel rodul cules este vizibil.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Depozit logistic
» Globo unicarm
» Supermarket unicarm
» Datina unicarm
» Premio unicarm
» Restaurant Crenguta
» Hala productie alimente
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Restaurantul CRENGUTA
Pret : 0 EUR

In inima orasului Satu Mare, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, Restaurantul CRENGUTA ne aminteste de ... Detalii
Salam Victoria
Pret : 0 EUR

Salam Victoria delicios ... Detalii
Branza de burduf
Pret : 0 EUR

Este una din specialităţile culinare româneşti, preparată din lapte de oaie sau amestec (o ... Detalii
Inghetata cu arome
Pret : 0 EUR

Inghetata cu aroma de vanilie vanilie cu glazura alba si vanilie cu glazura ciocolata ... Detalii