CLUBUL DE DANS SPORTIV DANS CLUB 92 - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Gabriela MergheÅŸ
Adresa :
Str. Petofi Sandor nr.11
Cod postal :
0
Oras :
Satu Mare
Tara :
Romania
Telefon :
0722 429 934
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Dansul sportiv este un sport de echipa. Este definit ca dans între bărbat şi femeie formând o pereche (sau mai multe perechi formând o formaţie). Sportivii folosesc o anumită tehnică şi deplasare pe ringul de dans împreună cu o interpretare artistică adecvată. Scopul este acela de a avea o evoluţie în dans cât mai corectă, plină de acurateţe.

Dansul sportiv s-a dezvoltat de-a lungul timpului din dansul de salon de competiţie, iar astăzi cuprinde mai multe stiluri ce s-au cristalizat în diverse competiţii şi au fost standardizate la nivel international astfel încât să suporte rigorile statutului de sport.

Competiţiile pot fi de perechi, de formaţii sau de echipe, iar dansurile sunt structurate pe două secţiuni: dansuri standard şi dansuri latino-americane.O formaţie este formată din 6-8 perechi ce dansează un program fix pe o muzică prestabilită urmărind dansurile standard sau latino după nişte reguli stricte.

Fiecare sportiv acumulează un număr de puncte în competiţiile de gen, el evoluând pe clase valorice de la clasa hobby până la clasa S.

De asemenea Federaţia Internatională de Dans Sportiv alcătuieşte un clasament special (Ranking list) pe baza unor punctaje speciale (Ranking points) dezvoltând astfel un clasament mondial al celor mai bune perechi.

Dansul este o artă, care se reflectă prin mişcarea corpului omenesc, acompaniată de muzică.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Dansuri sportive standar si latino
Pret : 1 EUR

Organizam cursuri de dans: 1.Standard Vals lent Tango Vals Vienez Slow fox Quick step 2.Latino Samb ... Detalii