CONT CIG EXPERT SRL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
expert contabil
Adresa :
danielaogiolan@gmail.com
Cod postal :
94551
Oras :
bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0755652674
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Cont Cig Expert Srl,membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara, expertize financiare, raportari financiar-contabile pentru societati cu capital strain si romanesc.La noi gasesti cele mai bune preturi.
Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, cu posibilitati vaste de expetizare financiar-contabile al tuturor tipurilor de societati comerciale.
Lucrarile executate de catre societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialisti cu studii superioare si experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil acumulata in timp in mai multe companii multinationale.
Serviciile financiar-contabile oferite de echipa noastra de experti contabili se ridica la cel mai inalt nivel de profesionalism si etica, atentia fata de client fiind primordial pentru noi.
Scopul nostru este acela de a sprijinii societatile comerciale in ascensiunea economica a acestora prin oferirea unor solutii alternative in conformitate cu legislatia in vigoare intr-o perioada in care schimbarile au un ritm alert. audit financiar

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate