DECOLUX SRL - Comerciant
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Satis Florin
Adresa :
Str. Careiului Nr. 61
Cod postal :
0
Oras :
Satu Mare
Tara :
Romania
Telefon :
0766 768 743
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Infiintata in anul 1992 firma DECOLUX ofera clientilor sai o gama larga de corpuri de iluminat ,cabluri si materiale electrice, produse de buna calitate si aspect deosebit care este data de experienta si inspiratia producatorilor italieni, nemti, austrieci ,francezi si romani ai caror reprezentanti autorizati suntem in judetul Satu Mare.In toti acesti ani firma DECOLUX sa concentrat an de an pe cresterea satisfactiei clientilor, oferindu-le mereu ultimele aparitii in domeniul iluminatului ambiental si arhitectural reusind sa ne creem un nume in domeniu , recunoscut de toata lumea si ca UNIVERSUL LUMINII. devenind pe zi ce trece un brand tot mai cunoscut .

Ca urmare cresterii investitiilor imobiliare in Satu Mare, am construit o expozitie cu vanzare pe strada Careiului nr 61,in suprafata de 750 mp in care am reusit sa punem mai bine in valoare oferta noastra ,care cu aceasta ocazie a crescut in calitate si cantitate lucru care ne recomanda ca un partner de incredere pentru dumneavoastra .

Decolux este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va satisface.

Va asteptam sa ne vizitati magazinul si va garantam ca nu va vom dezamagi.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Toate produsele/ofertele (1448)
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
Iluminat Rezidential, Iluminat comercial industrial, Materiale electrice
Pret : 0 EUR

Iluminat Rezidential De interior Clasic Modern Rustic ... Detalii