LUK SECURITY SISTEMS - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Lucian Dobrescu
Adresa :
Aleea Catinei 1, Ploiesti, Prahova
Cod postal :
100133
Oras :
Ploiesti
Tara :
Romania
Telefon :
0744300412
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Firma LUK SECURITY SYSTEMS promovează pe piața din România sisteme și echipamente moderne, utilizând tehnologiile de ultimă generație, în conformitate cunormele europene și legislația în domeniu.
Domeniul principal de activitate este proiectarea și executarea sistemelor electrice de curenți de medie și joasă tensiune pentru construcții civile și industriale. Firma noastră vă oferă siguranță și confort. Sistemele și echipamentele noastre vă protejează bunurile sau vă fac viața mai ușoară.
Pentru toate aceste echipamente asigurăm service pe durata garanției, dar și post-garanție. De asemenea, putem asigura întreținerea periodică a sistemelor dumneavoastra, chiar dacă au fost instalate de altcineva.
Compania are capital integral privat românesc și desfașoară această activitate din primavara anului 2007. De atunci, un număr mare de clienți, persoane juridice și fizice, au apelat la noi - mulți dintre ei pentru toata gama de lucrări pe care le executam. Acest lucru reprezintă pentru noi confirmarea faptului că reușim să ne ridicăm la nivelul exigențelor acestora.
Am parcurs un drum ascendent, în prezent compania noastră fiind foarte apreciată, în județ și în zonele limitrofe. Credem că aceasta se datoreaza faptului că întotdeauna am fost onești, seriosi, prompți față de beneficiarii nostri.
Instalam cu profesionalism echipamente de calitate și asigurăm asistență tehnică la orice oră. Pentru că vrem să oferim clienților nostri garanția unor produse și servicii de înalt nivel, am început să implementăm sistemul de management al calității conform standardului SR-EN ISO 9001.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
LUK SECURITY SISTEMS
Pret : EUR

BEST SHOP LUK SECURITY Firma LUK SECURITY SYSTEMS promovează pe piața din Romania sisteme și e ... Detalii