S.C ACS NAFFI NAFFI S.R.L - Producator
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Cristian Naftaila
Adresa :
Codrii Neamtului 13
Cod postal :
32432
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0767719147
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Bine ai venit in lumea Naffi-Naffi - cele mai frumoase bijuterii cu cristale Swarovski, din argint 925 sau placate cu aur alb.

Cristalele Swarovski sunt cele mai renumite cristale din lume, fascinand de-a lungul timpului prin calitatea si puritatea lor, dar mai ales prin capacitatea de a straluci. Atunci cand se reflecta intr-un cristal Swarovski, lumina se imparte in tot spectrul sau de culori, facandu-te astfel martor la un fenomen magic!

Dupa diamante si alte pietre pretioase, cristalele Swarovski sunt singurele care, datorita multiplelor sale fatete, reusesc sa descompuna lumina si sa creeze un efect de stralucire aparte, greu de egalat.

Intr-o varietate de culori, efecte si forme, cristalele Swarovski reprezinta o nesfarsita sursa de inspiratie. Marii creatori de frumos din lume folosesc magia reflectiei luminii intalnita doar la cristalele Swarovski pentru a oferi unicitate fiecare obiect, indiferent ca e vorba de bijuterii, haine, telefoane sau candelabre.

Bijuteriile Swarovski sunt produse prin procese foarte speciale de placare, evidentiindu-se prin design-ul si caracteristicile deosebite, care le fac exclusiviste.

La Naffi-Naffi vei gasi intotdeauna cele mai speciale modele de cristale si bijuterii Swarovski, concepute dupa design-ul marilor creatori sau bijuterii unice, realizate in atelierul nostru.

Intregeste-ti colectia de bratari, inele, cercei, brose si coliere si simte-te speciala atunci cand te privesti in oglinda. Pentru momentele deosebite din viata ta, am creat si o colectie de bijuterii rafinate si elegante, de mireasa.

Nici pe domni nu i-am uitat, lor le propunem diverse modele de butoni si coliere.

Fiti frumosi purtand bijuteriile Naffi-Naffi cu cristale Swarovski!

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate